support@recruiternext.nl   Artikel Publiceren?

Recruitmentblog.nl: Community voor Recruiters én Recruitment Marketeers

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op Recruitmentblog.nl. Recruitmentblog.nl is in 2023 opnieuw gelanceerd en onderdeel geworden van Recruiternext.nl. Het doel van dit platform is om als basis te fungeren van de recruiter community rond Recruiternext.nl. In de komende maanden zullen er steeds meer artikelen gepubliceerd worden door recruiters, recruitment marketeers, HR professionals en online marketeers. Met als doel om de lezer meer te leren over recruitment én recruitment marketing.

De community bestaat uit een drietal pijlers:

  1. De blog.
  2. De nieuwsbrief.
  3. De job board (recruiternext.nl).

 

De Blog

Ben jij een recruiter, online marketeer of recruitment marketeer? En heb jij een grote passie voor schrijven en het delen van jouw kennis op een specifiek gebied? Dan komen wij graag met jou in contact. Op dit moment zijn wij hard bezig om ons netwerk van professionals in deze industrie uit te breiden.

De Nieuwbrief

He team achter onze organisatie zal verantwoordelijk zijn voor de wekelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal vol komen te staan met vacatures, freelance opdrachten, artikelen en leuke informatie voor recruiters.

De recruitment vacaturebank (Recruiternext.nl)

Recruitmentblog.nl heeft als doel meer traffic en naamsbekendheid te genereren voor Recruiternext.nl. De recruitment vacaturebank binnen ons netwerk.

Snel werknemers werven?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been.

+31 6 48444873

support@recruiternext.nl


Klanten geven ons gemiddeld een 9.5