support@recruiternext.nl   Artikel Publiceren?

Recruiter inhuren

Ben je op zoek naar een recruiter, recruitment marketeer of HR manager? Bekijk dan de mogelijkheden om en recruiter in te huren via het platform van Recruiternext.nl in samenwerking met Recruitmentblog.nl.

Recruiter inhuren

Ben je op zoek naar een recruiter, recruitment marketeer of HR manager? Bekijk dan de mogelijkheden om en recruiter in te huren via het platform van Recruiternext.nl in samenwerking met Recruitmentblog.nl.

Jouw

Plan van aanpak

Gebruik ons platform

Het is mogelijk om op ons platform een opdracht of vacature te plaatsen voor een recruiter, corporate recruiter, recruitment marketeer of bijvoorbeeld een employer branding specialist. 

Een Recruiter inhuren

Een recruiter nodig voor een tijdelijke opdracht, recruitment opdracht, recruitment marketing opdracht of voor een verbeterde employer branding? Neem dan contact op met ons team en laat je informeren over de beste mogelijkheden. 

Tarieven & Mogelijkheden

Per opdracht of recruitment vacature zijn er andere tarieven en mogelijkheden. Zo adviseren wij in sommige gevallen om een freelance recruiter in te huren en hiervoor een opdracht op ons platform te plaatsen. In andere gevallen is het beter om eerst naar het aantal sollicitanten te kijken hoe dit verhoogt kan worden. Daarvoor is een recruitment marketeer weer interessanter. Wat de vraag ook is, wij brengen graag een gepast advies uit voor de opdracht.

11 + 3 =

Velden aangegeven met een sterretje (*) zijn verplichte invulvelden.

Een recruiter inhuren!

Wij krijgen dagelijks het verzoek van bedrijven om te helpen bij het vinden van een recruiter. Zoals al eerder beschreven in onze artikelen en blogs is iedere situatie weer verschillend. Zo heeft het ene bedrijf veel sollicitanten en is er een recruiter nodig om de juiste kandidaten hieruit te selecteren. Voor een andere organisatie is het probleem juist weer dat er geen sollicitanten op de vacatures binnenkomen. In dat geval is het verstandiger om eerst met een recruitment marketeer aan de slag te gaan. De recruitment marketeer kan in dat geval namelijk ervoor zorgen dat er meer sollicitanten binnenkomen op de openstaande vacatures.

Wanneer een recruiter en wanneer een recruitment marketeer?

In de basis is het verstandig om naar een combinatie van beide te kijken. In de praktijk zien we dat bedrijven die een recruiter inhuren denken dat deze persoon automatisch voor meer sollicitanten kan zorgen. Uiteraard is het de taak van de recruiter om latent werkzoekenden te benaderen, vacatureteksten te schrijven en deze vacatureteksten op verschillende kanalen te publiceren. Echter is er tegenwoordig vaak meer nodig om kandidaten en de doelgroep te bereiken. Bedrijven zijn al snel genoodzaakt te kijken naar campagnes via LinkedIn, Instagram en tegenwoordig zelfs TikTok. Echter is het succesvol draaien van dit soort campagnes een aparte dienst en vakgebied waar recruiters niet altijd kennis van hebben.

Wat kost het inhuren van een recruiter?

De kosten voor het inhuren van een recruiter kunnen flink uitéén lopen. Dat heeft te maken met het feit dat iedere tak binnen de arbeidsmarkt weer heel verschillend kan zijn. Zo is een tech recruiter met een groot netwerk van backend developers in de basis al veel duurder dan een recruiter die zich alleen maar bezighoudt met het werven van bijvoorbeeld productiemedewerkers. Het tarief voor het inhuren van een recruiter begint vaak rond de €45,00 exclusief 21% per uur (voor een junior recruiter) en kan oplopen tot wel €150 exclusief 21% btw per uur (voor een ervaren tech recruiter).

 

Deze bedrijven gingen jou voor

Veel gestelde vragen

Over het inhuren van een Recruiter!

Wat kost het inhuren van een recruiter?

Hierboven hebben wij een kopje met meer informatie over de tarieven voor een recruiter of recruitment marketeer. 

Wat kost het plaatsen van een vacature of freelance opdracht op Recruiternext.nl?

Het plaatsen van een vacature of freelance opdracht in ons netwerk kost €295,00 exclusief 21% btw. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om alle HR en Recruitment Vacatures over een periode van 12 maanden onbeperkt te plaatsen op onze platformen.